Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Universal Stone Yleispuhdistuskivi

22,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000139

Universal Stone Yleispuhdistuskivi

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Kaikki puhtaaksi myrkyttömästi - Universal Stone on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä.

Puhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä: ruostumaton teräs, kupari, messinki, alumiini, kromi, pronssi, tina, hopea, kulta, lasi, kristalli, keramiikka, posliini, emali, muovi, puu, marmori, tiili, vuolukivi jne. Poistaa pinttyneet tahrat, kalkin, rasvan ja noen. 

Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

Glyseriini myös auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta Universal Stone ei kuivata käsiä. Kasvipohjainen glyseriini on vaaraton aine ja sitä käytetäänkin useissa kosteusvoiteissa ja elintarvikkeissa.

On totuttu, että kodin puhdistusaineet ovat nestemäisiä. Universal Stone on kuivana kiinteää ja liukenee hitaasti pyyhittäessä tuotteen pintaa märällä sienellä. Tämän ansiosta Universal Stone on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta. Aktiivisessa kotikäytössä purkki riittää noin vuodeksi.

Universal Stone puhdistaa saunan lauteet sekä päänaluset, myös seinät ja kaiteet sekä kalkit saunan lasiovesta. Kiukaan, kiulun ja kauhankin. Kaakelisaumoista tummumia. Ei tarvitse käyttää suojaimia tai kumisaappaita koska tuote ei sisällä myrkkyjä, happoja eikä liuottimia. Tuote on turvallinen käyttää - varsinkin saunaan, lauteille ja seiniin, jotka ovat kosketuksissa kehon kanssa.

Tuote on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. 
Lapsiperheille Universal Stone on turvallinen vaihtoehto.

Pakkauskoko: 500 g + 2 kpl puhdistussieniä